Meny

Trassel 2

Bokningsbar7 årHonkatt

TRASSEL 2 är en svart/vit honkatt född ca 2013. 


Hon kom till Katthemmet för omplacering då hennes matte inte längre kunde ta hand om henne. 


Akutmatte berättar

Trassel är en bestämd dam som ger mycket kärlek när hon själv vill. Hon är försiktig av sig men när hon känner sig trygg så börjar hon leka med dig och hon kommer få dig att skratta, speciellt när hon jagar sin egen svans över hela hemmet. Trassel pratar mycket, speciellt när det är matdags. Och trots att hon inte har allt för många tänder kvar så envisas hon med att äta endast torrfoder men självklart går lite godis ner också. Hon behöver komma till ett lugnt, tryggt och kattvant hem utan barn då hon kan vara lite lynnig. 


Det har fått bli några vändor till veterinär då Trassel dels har tandproblem och dels har ett, än så länge, ospecifikt hjärtproblem. Hennes tänder är klara för nu men eventuellt kommer hon behöva dra ut flera längre fram då hon har både TR/FORL och tandlossning.
När det kommer till hennes hjärta så kommer man få göra åtminstone ett ultraljud till för att se om hjärtspecialisten kan fastställa en diagnos. I och med att hon hade dessa åkommor innan hon kom till oss så kommer försäkringen inte täcka veterinärbesök relaterade till tänder och/eller hjärta.


Vill du erbjuda Trassel ett kärleksfullt och kattvant hem? Maila oss på akuthem@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet.

Hur bokar jag en katt?
Trassel1_red Trassel2_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen