Meny

Tuva 2

Bokningsbar12 årHonkatt

TUVA 2 är en svartsköldpaddstigré honkatt född 2009. 


Hon kom till Katthemmet via polisen efter att hennes husse gått bort. 


Akutmatte berättar

Tuva är en dam som är mycket social, vill gärna vara med där det händer något. Det betyder dock inte att hon alltid vill bli klappad utan är nöjd bara med att sitta bredvid. Spinner ofta och är nöjd med livet. 
Dagens höjdpunkt när man kommer hem från jobb eller skola är att Tuva alltid kommer springandes till dörren och möter en, ett väldigt välkomnande och gulligt beteende. 
Som det passar en dam som passerat 12 år så spenderas mycket tid sovandes. Sover gärna i sängen, på en filt i soffan eller på det uppvärmda badrumsgolvet. Hon sköter lådan perfekt och klöser endast på sin klösbräda. Har man hemmakontor så får man en extra arbetskollega, hon vill gärna vara med och lägger sig ofta bredvid datorn. Hon har inget emot att bli buren och visar stort tålamod.
Hon är gosig på sina villkor och kommer gärna upp i knät men vill helst ligga där ifred, ”inte så mycket klappande på mig om jag får be!”


När Tuva kom till oss hade hon tvättat bort stora delar av pälsen på mage och insida lår. Efter många turer till hudspecialist verkar det som om det var stressrelaterat för idag är det bra igen. Hon har en känslig mage och står därför på skonkost och probiotika. 


Vill du erbjuda Tuva ett lugnt hem där hon är ensamkatt? Maila oss på akuthem@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet.


Hur bokar jag en katt?
Tuva (2)_red Tuva (5)_red Tuva1_red Tuva2_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen