Meny

Vendla

Har åkt hem7 årHonkatt

VENDLA är en grå/vit honkatt född ca 2013. 


Hon kom till Katthemmet tillsammans med bland andra Viena och Viljam efter att de blivit omhändertagna av Länsstyrelsen från ett vanvårdshem och sedan suttit på en av deras uppstallningsplatser. De hade dock inte omplaceringsverksamhet så katterna fick komma till oss för att hitta egna hem. 


Akutmatte berättar

Vendla är en väldigt snäll och nyfiken tjej med ett stort hjärta. Hon är reserverad och iakttar mycket på avstånd men tar gärna kontakt när det sker på hennes initiativ. Hon har till exempel flera gånger satt sig nedanför soffan och blivit klappad eller kommit fram för att hälsa. Nyfikenheten driver henne gärna till att lukta på allt man kan tänkas ha i händerna och följer med in i köket och även på toaletten. Det märks tydligt att hon är social då hon allt som oftast vill vara med. Vendla skulle trivas bra i ett lugnt och tryggt hem där hon kan få mycket kärlek. Hon är inte en tjej man sätter på pensionat eller tar med till landet om helgerna. Hon behöver stabilitet och mycket kärlek för att bli en fullt ut trygg tjej.


Vendla har en kronisk tarmsjukdom och äter därför skonkost och kortison och det måste hon fortsätta med. Troligen livet ut.


Vendla åkte hem 201103.

Vendla (4)_red Vendla_red Vendla Vendla_2_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen