Meny

Violetta

Bokningsbar8 årHonkatt

OBS! Ska flytta tillsammans med Dora.


VIOLETTA är en brun/vit honkatt född ca 2011. 


Hon är en av katterna Katthemmet har tagit hand om när de blev kvarlämnade i Nykvarn. En man som olovligt bott på kommunens mark och matat hemlösa katter blev vräkt och kvar blev ett trettiotal katter. Hon fick ett hem tillsammans med Dora i februari 2016 men de kom tillbaka till oss i november 2019 då familjen flyttade utomlands.

 

Akutmatte berättar

Violetta är en tjej med mycket integritet. Hon är gärna med i samma rum, men helst på lite avstånd. Ofta ligger hon i soffan och sover eller i fönstret och spanar ut när jag sitter vid vardagsrumsbordet. Det är helt okej att närma sig, men händer tycker hon fortfarande inte så värst mycket om. Äter man middag sitter hon likt en hund under med vaggande svans och väntar tålmodigt. 

Hon är en väldigt nyfiken tjej som inspekterar allt nytt som kommer in i hemmet. Hon testar gärna genom att smaka på allt från godbitar till nya krukväxter, eller genom att sova på det. Hon är en tokig tjej som ofta får en att skratta. 


Vill du erbjuda tjejerna ett lugnt hem utan småbarn? Maila oss på akuthem@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet.

Hur bokar jag en katt?
Violetta_red Violetta4 Violetta1 DoraochVioletta

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen