Meny

Wigton

Bokningsbar7 årHankatt

WIGTON är en bruntabby hankatt född ca 2015.


Han kom till Katthemmet efter att ha levt hemlös på en soptipp.


Akutmatte berättar

Wigton är lite som katten Gustaf: hans hobbys är mat och sömn. Han är lite tjurig med att bli klappad fortfarande men annars är det här en riktigt gullplutt. Han älskar mat och är villig att bli klappad just i ögonblicket när han har mycket gott framför sig, annars flyr han eller så får man en dask på handen om man försöker när han ser, än så länge.

Det finns inte mycket han inte vågar om det finns mat att få. På de fyra månader han har bott hos mig har han gått från att gömma sig så fort jag är framme till att aktivt söka sällskap. Han ligger bredvid i soffan och i sängen långa stunder men han vill också äventyra på egen hand. Jag har precis kommit till den punkten att jag kan leka med honom med en vippa. Innan tittade han frågande på mig men lekte gärna på egen hand, nattetid. 

Wigton är en riktig kämpe, han har överlevt det mesta. Det visar sig på så sätt att han är en mästare på att sno mat som är framme (nattetid). Brödpåsar och annat är hett byte för en katt som bott på soptipp. Det är dock det enda som är knepigt med denna katt. Allt annat går som på räls. Hans tid i hemlöshet visar sig också på så sätt att han behövt spara energi för han sover och är stilla väldigt mycket men han har nu börjat bli mer aktiv och busig vilket är härligt att se! 

Wigton söker ett kattvant här där han i lugn och ro får fortsätta utvecklas och där han får vara ensamkatt. 


Vill du erbjuda Wigton det hemmet? Maila oss på akuthem@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet.

Hur bokar jag en katt?
Wigton_red Wigton2_red Wigton3_red Wigton4_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen