Meny

Winta

Bokningsbar8 årHonkatt

WINTA är en grå honkatt född ca 2012.


Hon kom till Katthemmet för omplacering från ett vanvårdshem utanför Västerås tillsammans med flera andra katter, bland andra Peli, Stoke och Ranzar.


Akutmatte berättar

Winta är en av de roligaste katter jag har träffat. Med det sagt så är det här en väldigt speciell individ. Hon är söt som socker men hon är också ganska tjurig. Än så länge förstår hon sig inte på klappar och gos. Hon gömmer sig när det kommer personer som hon tycker låter för mycket och fräser och viftar med tassen om hon blir rädd. 

Hon är otroligt lekfull. Hon hoppar och skuttar, älskar att leka med bollar och hon är nyfiken. Hon kommer gärna nära på sina egna villkor. 

Det här är en katt som med tålamod kan bli en riktig bästa vän. När hon väl litar på folk så kommer hon förmodligen att ligga nära. (Det händer redan nu ibland men är fortfarande sällsynt). Roligare sällskap än Winta kan man nog faktiskt inte ha. Hon är urgullig när hon sover och superkul när hon leker.


Det har blivit några vändor till veterinären. Dels för att fixa tänderna då hon har lindrigt med tandlossning och FORL/TR. Tänderna är klara för nu men risk finns att fler tänder behöver dras senare i livet. 

Hon har också varit hos veterinären då det visat sig att hon spondylos i ryggen. Det får hon smärtstillande för varje dag i våtmat och mår bra tack vare det. 


Winta söker ett kärleksfullt och lugnt hem utan barn och andra djur.


Vill du erbjuda Winta ett för-alltid-hem? Maila oss på akuthem@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet.

Hur bokar jag en katt?
Winta1_red Winta2_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen