Meny

Yoni

Bokad3 årHankatt

YONI är en svart/vit hankatt född ca 2020.


Han kom till oss efter att ha levt hemlös med många andra katter i Grödinge.


Akutmatte berättar: 

Yoni är en katt som verkligen delar med sig av sitt hjärta. När han väl litar på dig, så älskar han kel och gos.


Han är också en försiktig katt, och allt sker på hans villkor. Han hälsar inte på vem som helst, och är allmänt lite svårflirtad, men det är ju inte så konstigt om du knappt inte visste vad människor var för ett halvår sen. Det är inte en katt du kan gå fram till bara sådär, utan man får börja på avstånd. Han älskar att ge och "nos-boops", och efter det växer det fram. Han är dock fortfarande väldigt ny på det här med att förstå människor och beröring, och han kan lätt bli överstimulerad, och då ge ett nafs eller två, och då är det viktigt att inte bli sur. Han kan även smaka på ett finger ibland, men med glimten i ögat.

Han skulle nog trivas bäst utan barn, alternativt lite äldre och lugna barn som förstår att han är en försiktig katt, som behöver sitt space. Han skulle också uppskatta att ha sällskap med någon annan katt, då han är väldigt social och busig, och älskar att hänga med katterna han bor med nu.

Yoni är verkligen världens gulligaste och keligaste när han är bekväm med en. Så vill du ha en bästa vän, som kommer ge hela sin själ till dig tids nog, så är Yoni helt rätt katt för dig.


Vill du erbjuda Yoni ett hem utan småbarn där han får sällskap av andra katter? Mejla oss på info@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet.

Yoni_red Yoni2_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen