Meny

Zizzi 2

Bokningsbar8 årHonkatt

ZIZZI 2 är en bruntigré honkatt född ca 2016.


Hon till Katthemmet från Ängavallen i Trelleborg där hon dök upp en kall vinterdag. Zizzi har troligen levt hemlös hela sitt liv innan dess.


Fd akuthem berättar

Zizzi är en reserverad katt, med en unik personlighet som kräver förståelse och tålamod. Hon håller avstånd från människor, men visar även intresse för närhet och kontakt, till exempel genom att sitta bredvid och kolla på oss. 

Med tiden har Zizzi gjort betydande framsteg sedan hennes ankomst och kan ibland godkänna att äta kattgodis från handen. Hon är dock inte beredd att bli klappad ännu. 

Trots sina reservationer är Zizzi en mysig katt som ofta sover på mjuka filtar och kuddar och spinner högt. Hon är nyfiken och utforskar gärna sin omgivning på natten.  

Under dagen spenderar Zizzi tid under sängen, men kommer ut på natten och leker med sina leksaker och små gosedjur som hon även bär med sig under sängen när hon drar sig tillbaka för att sova. En annan rolig nattaktivitet för Zizzi är att plaska i sin vattenskål.


Zizzi söker ett lugnt hem utan barn där hon får fortsätta sin resa mot att bli en trygg och social tjej. Hon har TR och tandlossning. Tänderna är klara för nu men risk finns att fler tänder behöver dras senare i hennes liv. 


Vill du erbjuda Zizzi ett kärleksfullt hem? Maila oss på info@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet.

Hur bokar jag en katt?
Zizzi (2)_red Zizzi (5)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen