Meny

Lina2

Övrigt

LINA 2 är en jättefin kisse, vit med grårandiga partier. Hon är mamma till Imre, Lilla Fräs och Emma och är hemlös från Husby. Lina finns i akuthem i Tumba.

Från början var Lina en mycket rädd och fräsig katt, men senaste rapporten från akuthemmet, 040413, lyder såhär:
Lina har blivit klappbar! Hon gjorde en helomvändning för ett par veckor sedan då hon bestämde sig för att hennes behov av beröring var viktigare än hennes rädsla för människor. Helt plötsligt blev hon jättekelig och började stryka sig mot allt som kom i hennes väg, även mot våra ben. I början gick hon mest att klappa bakom öronen och bara en liten stund i taget, sedan fick hon nog och då hände det att man fick en smäll på handen med tassen.

Idag kan vi kela längre och längre stunder för varje dag. Då spinner hon ljudligt och sträcker ut sig raklång på golvet så hon kan njuta fullt ut. Hon är riktigt kelsjuk! Det går att röra henne överallt utom på magen, men det ger sig nog med tiden. Hon älskar att bli klappad på huvudet. För tillfället är det bara jag, akutmatte, som får kela med henne och som hon litar helt på. De andra som Lina bor med kan få klappa henne lite ibland, men mest förtroende har hon för mig. Hon ligger gärna på golvet i närheten av oss och rullar runt, sträcker på sig och flirtar med oss.

Hon är väldigt social och följer ofta efter mig överallt i huset. Hon kommer alltid när jag ropar på henne och varje morgon väntar hon på mig utanför sovrumsdörren så att vi tillsammans kan gå ner till köket och ha vår första kelstund innan frukost. Jag har även börjat lyftträna henne och det går förvånansvärt bra!

Lina är alltså så gott som tam, men fortfarande känslig för förändringar, har lätt för att bli stressad och är rädd för främmande människor.
Lina2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen