Meny

Mina

Har åkt hem

DENNA KATT FANNS PÅ KATTHEMMET
MINA hittades hösten 2003 under en husgrund i Husby som kattunge, född ca våren 03. En supergullig, go och trevlig svart tjej! I slutet av februari 2004 fick hon ett hem tillsammans med Imre, men de returnerades i mitten av april 2010 då de tyvärr började slarva med lådbesöken när familjen fick barn. På Katthemmet sköts lådbestyren som de ska. Se ett videoklipp med sötnosarna HÄR!

F.d. ägaren berättar:
Imre och Mina är två otroligt keliga katter. Imre är en nervös katt som med tiden blivit tryggare, men han är fortfarande blyg. Med oss, vänner och familj är han helt normal förutom att man inte kan bära honom. Men om det kommer någon han inte träffat så är han som bortblåst. Imre och Mina är livskamrater som har otrolig glädje av varandra och vi kan inte se hur de skulle kunna leva utan varandra. Detta gäller speciellt för Imre som inte är så trygg i sig själv. De har två helt skilda personligheter. Mina är den som styr och ställer, Imre hänger på det som Mina förordat och han gillar och finner trygghet i det. Katterna leker med varandra och har inga problem med att underhålla sig själva när det gäller lek.

Mina älskar mat och hon gillar även att dricka vatten ur kran när hon får tillfälle. Hon gillar även att titta på vatten som rinner och gärna när man badar. Mina är rätt självständig och sover gärna själv på natten. På dagen sover hon med Imre. Mina kommer och kelar när hon vill och då tar hon igen den tid hon varit för sig själv. Hon älskar att pussa/buffa en i ansiktet, hon svarar på uppmaningen puss. Hon kliver gärna upp på en och gosar. Mina är en glad och problemfri katt.

Ett hem som skulle passa katterna är ett hem med någon som är kattvan. Ser man till Mina skulle hon kunna bo hos vem som helst med lite tid över. Men Imre behöver bo hos någon som förstår honom och vilken utvecklingsresa han gjort. Ett hem med barn skulle gå om barnen är äldre, så pass gamla att de kan ge katterna tid och kärlek. Det skulle kanske passa dem utmärkt då det skulle vara fler människor som har tid att gosa.

Mina & Imre åkte till hem nr 2 2010-06-24
Mina 2 Mina

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen