Meny

Ronja

Har åkt hem

RONJA hittades i Björns Trädgård på Söder tillsammans med sin dotter Katja där de i en månads tid blev matade tillsammans med nio andra katter av en omtänksam tjej. Har, enligt boende i området, haft flera kullar med ungar på backen. Hamnade på ett kattpensionat i två veckors tid efter kastreringen och kom sedan till ett av Katthemmets akuthem.

Akutmatte i Nacka berättar:
Ronja var i början väldigt skygg och höll sig den första månaden bakom soffan med nattliga promenader runt om i lägenheten. Hon är fortfarande skygg, men mycket mera framåt och har gjort stora framsteg sedan hon kom inomhus.

Ronja är en väldigt nyfiken tjej som gärna håller sig runtom akutmatte och iakttar. Kan helt plötsligt lägga sig ned på rygg en meter ifrån en med alla fyra rakt upp eller hoppa upp bredvid en i soffan, men låter inte handen komma närmare än att hon kan nosa på eller leka med den. Hon är expert på att rulla ihop mattor till små roliga tunnlar att krypa in i. Hon är en klok, härdad och tuff liten kattmamma som behöver komma till någon med mycket förståelse, tålamod och kärlek att ge. Bör komma till ett hem med en lugn kattkompis som hjälper henne att våga närma sig människor ännu mera. Ronja finns i akuthem i Nacka (Sickla).

Har du plats i ditt hjärta och ditt hem för denna söta, men skygga katt-tjej? Hör av dig till oss på akuthem@hotmail.com!
Ronja

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen