Meny

Sickan

Har åkt hem

SICKAN är en jättesöt, svart-vit kattkille, född ca. sep. 2002. Han är upphittad och infångad tillsammans med Svempa i ett kolonistugeområde på Ekerö. De är med stor sannolikhet utomhusfödda och förstod inte riktigt vitsen med oss människor i början.

I mars -04 fick Sickan en ny kompis i akuthemmet i Bandhagen. Han heter Dio och Sickan formligen avgudar honom. Killarna säljs naturligtvis tillsammans.

Rapport från akuthemmet april 04: Sickan gör jättestora framsteg! Alltså för att vara Sickan... Han myser och spinner t.o.m när vi kliar honom bakom öronen och kurrar en hel del. Han vågar otroligt mycket mer och det märks att han inte är lika skygg längre. Jättekul!!!

Såhär skrev akuthemmet om Sickan tidigare:
Sickan är en underbar, men skygg liten kattkille på ca 1,5 år. Han har sin favorit-mus som han stolt bär omkring på och visar upp när han inte har fullt upp med att slänga den omkring sig. :o) Ibland ställer han till och med upp och låter oss busa lite med honom! Andra intressen är duschen där han kan titta på droppande vatten i långa stunder. Annars ligger han i något av fönstren eller i sin fåtölj och tittar ut på vad som händer på gården.

Kan du tänka dig att ge Sickan och Dio en trygg plats här i livet? Kom och besök oss!
Sickan

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen