Meny

Solva

Har åkt hem

SOLVA är en liten, mycket söt helgrå kattflicka. Hon har varit i akuthem, men finns nu på katthemmet. Hon är fortfarande aningens misstänksam mot människor, men har verkligen gått framåt -- hon är fullt klappbar och kelar också tillbaka.

Solva säljs tillsammans med kompisen Trampa.

Såhär skrev akutmatte:
Solva flyttade in hos mig samtidigt med Trampa, Flickan och Tippen. Solva var mycket otrygg och rädd när hon kom. Den första tiden vågade hon sig inte ut i lägenheten när jag var hemma, utan låg i det mörkaste hörnet i en sänglåda. Det tog över en månad innan hon vågade gå in i ett rum där jag vistades, men hon gör stora framsteg.

Idag är hon nästan alltid med de andra katterna och mig där vi är. Fortfarande är hon osäker på människor och vågar för det mesta inte bli klappad. Ibland går det dock att klappa henne och det tycker hon är fantastiskt skönt och spinner högt.

Solva är strax över ett år gammal. Ju tryggare hon blir, desto mer leklynne visar hon. Hon tumlar gärna omkring med kattungarna eller med Trampa. Solva behöver fortfarande lite mer tid för att bli trygg, men hon kommer att bli en ljuvlig katt för sin nästa ägare – snäll, lekfull, kelig och tillgiven.
Solva

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen