Meny

Toyota

Har åkt hem

TOYOTA och Honda är två förtjusande kattflickor som kom till oss ca november 2003. Deras dåvarande matte var en äldre dam som tog in ett par hemlösa katter som snabbt förökade sig i lägenheten och blev till ett 20-tal individer! Hon klarade inte av ta hand om alla katter och vi hjälpte henne med flera av dessa.

Båda kissarna är lekfulla, snälla och jättefina. Honda är en riktig liten gosefröken när man vunnit hennes förtroende. Hur gullig och kelig som helst! Toytota är lite ängsligare och det tar lite längre tid att komma henne nära, men hon är så otroligt söt, jättesnäll, klappbar och dessutom väldigt liten, hon ser nästan ut som en kattunge. Ett lugnt och tryggt hem utan barn, samt ägare med förståelse för att världen ter sig lite skrämmande ibland, står återigen högt på deras (och vår) önskelista. De är dessutom så fantastiskt söta så att man bara vill äta upp dem!! Stora personliga favoriter!

Honda & Toyota fick ett nytt hem i slutet av januari 2004, men kom i mitten av juli 2006 tillbaka p.g.a. ändrade familjeförhållanden. I mitten av oktober fick de återigen ett nytt hem, men kom en månad senare tillbaka då Honda visade någon form av missnöje genom att slarva med lådrutinerna. Detta har dock aldrig varit något problem tidigare.

Honda & Toyota åkte hem 2006-12-08 (och vi hoppas alla att de här raringar nu får stanna där resten av sina liv!)
Toyota 2 Toyota

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen