Meny

Zenna

Har åkt hem

Zenna är en liten gråtigrerad tjej som söker nytt hem.
Hon föddes i mitten av juli-03 tillsammans med sina två syskon Zandra och Zorro. När de var tre veckor hittades de under en husgrund i Husby bland damm och isoleringsmaterial, med igenklibbade ögon. Mamman har inte kunnat fångas in så de har blivit nappade i akuthem, och när de var 10-12v. kom de till oss i Haninge där de är idag.

De har haft en tuff start på livet med ett par månader med en envis ögoninfektion, kattsnuva och mkt. känslig mage. De hade diarré i 4-6v och gick uteslutande på diet, vilket uppskattades!…men som inte hjälpte. Sedan fick de ett speciellt torrfoder för känsliga kattungemagar som gav resultat efter ett tag.
Nu mår alla bra och vi tänkte behålla syrrorna (Zorro visade sig vara en tjej!)

Vem är Zenna då?
En tjej som är minst sagt ”om sig och kring sig”. Jättekelig, buffar och stångas hejvilt och det är en hel vetenskap att lägga sig tillrätta! Ett riktigt charmtroll!
Är inte rädd för människor utan undersöker mer än gärna både fötter, händer och knän.
Som alla kattungar är hon ett busfrö, men inte utstuderat trotsig (som en av syrrorna kan vara!)
Hon behöver ett hem där det finns mkt tid för gos och kel. Det är svårt att säga hur hon reagerar på andra katter, då hon bara träffat syrrorna under vår tid, men hon är öppen, vänlig och social. Vi har inte märkt av att ngn är i över/underläge utan de turas om att ha först tjing på busmusen mm.
Hon tål att tänkas på.
Nya bilder kommer inom kort

Zenna säljes ej som ensamkatt! Bor nu i Haninge.
Zenna

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen