Meny

Filippa

Har åkt hem

FILIPPA är en tjusig och mycket snäll grå kattjej på 3 år. Hon hade dumpats i en väska utanför en djurklinik och är av rasen Cornish Rex. Pälsen, som är rasens främsta kännetecken, saknar det yttersta pälslagret, täckhåren. Pälsen är lockig eller vågig, mycket kort och silkesmjuk. Framför allt på ryggen och sidorna bildar pälsen prydliga "tvättbrädesvågor".

Såhär berättar akuthemmet:
Det Filippa älskar mest av allt är sällskap. Hon vill helst att husse och matte är hemma hela dagarna. Om husse och matte är borta mycket skulle Filippa vilja ha en kattkompis. Den bästa platsen som finns är akutmattes knä. Där kan Filippa ligga och spinna och mysa så länge som det bara går. Filippa vill helst sova i sängen, men akutmatte stänger dörren till sovrummet och det tycker Filippa är tråkigt.

Att jaga och leka är också super kul. ;)
Filippa älskar att spela fotboll med akutmattes hårband eller ännu hellre att jaga en liten boll på snöre. Fort ska det gå! Eftersom Filippa så gärna vill vara med oss överallt så har hon hunnit med att åka bil lite varstans i Stockholm. Det har inte varit några problem att följa med och hälsa på släkt och vänner.

Kan du ge den söta Filippa det sällskap och det kel hon så väl förtjänar? Hör av dig till akuthem@hotmail.com så förmedlar vi kontakten med akuthemmet!
Filippa 2 Filippa

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen