Meny

Janis

Har åkt hem

JANIS är en tjusig grårandig tjej med stora öron och ögon -- förmodligen har hon lite oriental i sig. Hon är född ca mitten av 2003. Hon hade bosatt sig i ett förråd på ett småindustriområde och fick lite mat av killarna som jobbade där. En av dem har katter själv och när han insåg att katten var dräktig larmade han oss. När vi kom dit hade hon, i slutet av augusti, fött 5 st ungar. En av dem klarade sig tyvärr inte, men kvar finns Melvin, Oboy, Franklin och Villiam.

Såhär berättar akutmatte om Janis:
Hon har väldigt fina ögon med vit *kajal* omkring. Hon kräver mycket uppmärksamhet och har blivit väldigt kelig och tillgiven. Hon har även börjat lita på människor hon aldrig har träffat förut. Så fort man sätter sig ner hoppar hon upp i knät och stryker sig mot en. Kan sitta i ens knä i flera timmar i sträck och bara spinna och mysa. Hon är väldigt smart och har många gånger lyckats öppna luckan till papperskorgen (om det ligger nåt mumsigt där).

Vill du ge mamma Janis ett tryggt och kärleksfullt hem? Hör av dig till akuthem@hotmail.com så förmedlar vi kontakten med akuthemmet!
Janis

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen