Meny

Ljungberg

Har åkt hem

LJUNGBERG föddes av mamma Missan den 22 juni tillsammans med syskonen Zlatan, Figo, Älva och Tindra -- en hel hög med små svart-vita sötnosar!

Ljungberg berättar:
Hej! Jag heter Ljungberg även om mina akutföräldrar ibland ropar Ljungis med eftertryck då jag råkat välta en blomkruka eller så...Men allt är faktiskt bättre än namnet som akutfarfar ville ge mig, han tyckte nämligen att jag skulle kallas Fredrik eftersom jag är döpt efter fotbollsspelaren Fredrik Ljungberg. Men vadå Fredrik!? Det är ju knappast något kattnamn så jag fnös lite och hoppade ned från hans knä när han föreslog det.

Men annars gillar jag verkligen akutfarfar och alla som kommer och hälsar på mig. Att bli klappad och gosad med är det bästa jag vet, och jag delar demokratiskt på mitt spinnande. För att inte akutmatte och akuthusse ska bli osams (de diskuterar nämligen ibland vem av dem som jag tycker mest om) så ligger jag en stund hos var och en. Att ligga på akutmattes mage i tv-soffan är en höjdare och att ligga vid akuthusses ben på natten är också kalas.

Och på tal om kalas; jag älskar fisk och trots att jag inte är mer än fyra månader än så är det den mat som jag helst vill äta,men tyvärr har veterinären kommit fram till efter provtagningar och undersökningar att jag är överkänlig mot fisk - så i framtiden kan jag inte äta mer av de där goda strömmingsfilérna som akutmatte brukade köpa åt mig. Suck. Å andra sidan tycker jag att det är väldigt gott med leverpastej och lövbiff...

Överlag måste jag faktiskt skryta över mig själv. Jag är social, lekfull, gosig och pratig så om jag skulle skaffa katt så skulle jag faktiskt välja mig själv. Nä, nu har jag nästan somnat på tangenbordet så det är bäst att jag avslutar.

Mjau från Ljungberg

Kan du ge den här lilla killen ett tryggt hem tillsammans med en kattkompis? Hör av dig till akuthem@hotmail.com så förmedlar vi kontakten med akuthemmet.
Ljungberg 2 Ljungberg

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen