Meny

Milo

Har åkt hem

MILO är en liten svart-vit kille, född ca maj 2004, hittades i Grimsta. Han är något skygg, men snäll.

Såhär berättar akutmatte:
Det är nu cirka sex veckor sedan Milo och hans mamma Lucky kom in i mitt liv som små änglar i behov av ett akuthem! De första dagarna tillbringade Milo antingen under badkaret (gör det fortfarande, men nu bara när jag badar för att kunna dra i mitt hår... ) eller inklämd bakom soffan.
Milo är en liten pedant; han gillar att gå och “städa upp”, både efter mamma Lucky, men även efter mig.. Han gör så att han “plockar upp” det vi tappar och släpar/lägger det på ett annat ställe, ett som han uppenbarligen tycker är bättre. En annan lustig detalj är att han alltid springer in till lådan när Lucky varit där och “kollar” att hon gjort rent (efter hans tycke..) och om hon inte gjort det så ser han till att det blir så!
Milo är ett livligt energiknippe som älskar sina leksaker (såna som skramlar är bäst) och att springa runt i cirklar och jaga sin svans (han blev mycket förvånad när han upptäckte att han har en sån ).
Han är en finurlig liten kille med ett stort behov av kärlek, han sover i min säng varje natt och jag blir lika glad varje morgon när jag vaknar med en snusande liten sötnos brevid kudden.. Att han är född utomhus har inte varit något problem, men det är först nu som han börjar förstå att människor inte bara är läskiga (eller elaka) och jag får numera lyfta upp och klia honom (det gillar han).
Som en sista charmoffensiv kan jag berätta att Milo gillar att titta på tv med mig och får han smaka chokladpudding (bara lite) eller chips blir lyckan total! Han fungerar jättebra ihop med sin mamma (är jättefina mot varandra) vilket gör att han inte bara är i behov av andra kattkompisar utan även att han funkar bra med andra katter.

Kan du ge lilla Milo ett bra hem tillsammans med en snäll kattkompis? Hör av dig till akuthem@hotmail.com så förmedlar vi kontakten med akuthemmet!
Milo 2 Milo

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen