Meny

Ralph

Har åkt hem

RALPH är, som synes, en stilig liten svart-vit kille, född i början av 2004. Han hade setts springa runt i Hässelby Strand tillsammans med sina bröder. Ingen tog hand om ungarna och någon mamma syntes inte till. Han var mager och hungrig och en kvinna lyckades fånga in honom och börja mata honom. Tyvärr skulle hon resa bort och kunde inte omplacera honom själv.

Ralph fick ett nytt hem via oss för en tid sedan, men den befintliga katten i hemmet ville inte acceptera Ralph, varför han kom tillbaka till oss. Detta svart-vita yrväder är ett riktigt litet charmtroll! Han älskar att klättra upp på folks axlar och vill gärna ha en snäll kattkompis i sitt nya hem.

F.d. akutmatte sa såhär:
Ralph är ett riktigt litet busfrö! När han är lekfull så ser han också till att de andra katterna i hemmet blir lekfulla, vare sig de är på toaletten, äter eller sover! När han känner för att gosa så kommer han springande och låter "KRRR!" och ska ligga på bröstet. Helst ska han stångas i ansiktet med sin blöta nos.

Han har lite svårt att ta kontakt med andra katter på rätt sätt, men efter ett tag (om man har en tålig katt) vänjer de andra sig vid hans bravader. Han ska vara med överallt - när vi lagar mat, duschar, sover, äter - allt! Vi har gått ett par gånger i koppel med honom och han var jätteduktig. Gick på som om han inte märkte selen. Dock tyckte han att det var lite för kallt.

På natten vill han gärna ligga på våra ansikten eller på axeln -- så nära som möjligt! Han är också väldigt rättvis. När han gosat med mig 5 minuter, är det dags för den andra människan. Han är en härlig katt!
Ralph 2 Ralph

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen