Meny

Skrålle

Har åkt hem

SKRÅLLE är en stor och maffig svart-vit kille född 1993. Han togs omhand av släktingar då ägaren gick bort, men det visade sig att en familjemedlem var allergisk, varpå Skrålle kom till oss. Han har nu, mitten av maj, flyttat från sitt akuthem till Katthemmet.

Akutmatte skrev såhär:
Skrålle behöver bo i ett hem utan små barn, han behöver lugnet så här på äldre dagar! Skrålle är nyfiken och tycker om att stryka sig mot det mesta för att visa att allt tillhör honom! Han är en sorts kung i hemmet! Skrålle är en stilig och stor katt med ett varmt hjärta som behöver mycket värme och kärlek.

Såhär skriver Skrålle genom akutmatte:
I större delen av mitt liv har jag bott hos en äldre dam men hon försvann en dag, de sa till mig att hon kommit till himlen, vad det nu innebär! Så fick jag komma till mattes barn, till en familj! Jag saknade min gamla matte... Tyvärr så var min gamla mattes son allergisk mot mig, han som jag tyckte om allra mest! Så då kom jag i katthemmets händer och till akutmatten jag bor hos nu!

Jag sitter gärna i fönstret och tittar ut! Jag tycker jättemycket om när akutmatte klappar på mig och spinner för att visa att jag gillar det! Jag är en väldigt lugn och harmonisk katt! Jag tycker om att sova, äta och bara lata mig! Börjar ju bli gammal nu så lugn och ro och en massa kärlek är vad jag behöver!
Skrålle

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen