Meny

Sussie

Har åkt hem

DENNA KATT FINNS PÅ KATTHEMMET
SUSSIE och syrran Lillie hittades i ett buskage på Kungsholmen i slutet av augusti 2004. Dessa svarta charmtroll är födda ca sep 2003. Två mycket sociala, nyfikna och goa kissar som säljs tillsammans. De är lika som bär och svåra att skilja åt, men Sussie har lite mörkare gul nyans på ögonen.

I början av oktober 2004 fick de ett hem, men kom tillbaka i slutet av juli 2005 p.g.a. allergi. De fick snabbt ett nytt hem igen i augusti 2005, men är tyvärr tillbaka än en gång (mitten av mars 08) då senaste ägaren ska jobba utomlands.

Han berättar såhär:
Två små kattfröknar som är lite försiktiga, men nyfikna. De leker med varandra och gillar kulor och bollar. När de tycker om någon sitter de gärna i knät och vill bli klappade, t.ex när man läser eller jobbar vid datorn. Om man duschar kommer de in på det våta golvet efteråt och vill bli "luggade", mycket katthår kan man få bort då. Blött om tassarna verkar alltså inte vara allför läskigt. Lillie har lite mer aptit och är aningen större till växten, Sussie lite mer kräsen. Lättaste sättet att skilja dem åt är när de spinner -- Lillie är tyst och Sussie hörs på flera meters avstånd när hon är riktigt nöjd.

Sussie & Lillie åkte till hem nr 3 2008-04-05
Sussie 2 Sussie

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen