Meny

Bingo

Har åkt hem

BINGO hittades i en kartong i ett soprum tillsammans med ytterligare 6 st småttingar. Kullen, som beräknas vara födda i mitten av juli 2005, har delats upp på 2 akuthem. Poker och Black Jack fanns i samma akuthem som Bingo.

F.d. akuthemmet berättar:
Bingo flyttade in till akutmatte med en svår ögoninflammation och förkylning -- ingen lätt start i livet för en sån liten krabat... Men efter behandling har han nu repat sig och är så gott som helt återställd. Han försöker nu att ta igen allt som han inte kunde och orkade göra när han var sjuk. Så Bingo är ett riktigt busfrö som med lätthet klättrar upp på diskbänken för att kolla vad matte håller på med eller för att kolla om det finns nåt ätbart där. Han klättrar också lätt och smidigt uppför mattes ben, ända upp till axeln och sätter sig där och ser nöjd ut. På kvällarna framför tvn vill han gärna ligga på mattes bröst och hals och kura ihop sig och ha det mysigt.

Vill du ge den är lilla killen ett tryggt och kärleksfullt hem tillsammans med ett syskon eller två alternativt annan kul kattkompis? Kom och besök oss!

Läs också gärna om hur det går till att köpa katt av oss
Bingo 2 Bingo

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen