Meny

Black Jack

Har åkt hem

BLACK JACK hittades i en kartong i ett soprum tillsammans med ytterligare 6 st småttingar. Kullen, som beräknas vara födda i mitten av juli 2005, har delats upp på 2 akuthem. Poker och Bingo fanns i samma akuthem som Black Jack.

F.d. akuthemmet berättar:
Black Jack är en helsvart liten krabat som älskar att busa både med sina syskon och med matte. Snören, små bollar och papperstussar är jätteroliga att leka med, liksom att smita in i klädgarderoben och undersöka allt från golv till tak. Han klättrar på allt, inklusive mattes ben. (Inte så skönt alla gånger, tycker matte...) Han är mycket envis och ger sig inte i första taget och kräver mycket uppmärksamhet. Favoritplatsen är i fönstret där han kan titta ut på allt som händer utanför. På nätterna sover han i mattes säng, allra helst under täcket, men det får han inte för matte. Hon är nämligen kittlig....

Ett tryggt och kärleksfullt hem tillsammans med ett syskon eller två alternativt annan kul kattkompis står överst på önskelistan. Kanske hemma hos dig? Kom och besök oss!

Läs också gärna om hur det går till att köpa katt av oss
Black Jack

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen