Meny

Carmen

Har åkt hem

CARMEN är en söt, charmerande, go och pratsam sköldpaddsfröken med en superfin päls, född 2002. Hon kom till oss våren 2003 från ett dödsbo och fick senare under sommaren ett nytt hem.

I december 2005 kom hon tillbaka eftersom hon protesterade genom att slarva med lådan när nya ägaren började arbeta och vara borta mycket. Nästa försök var i ett hem där det redan fanns katter, men där visade Carmen att hon inte vill ha några kattkompisar, och denna stackars kisse kom i början av februari 2006 tillbaka igen.

Såhär berättar f.d. ägaren:
Carmen är en riktig liten tjej och en verklig personlighet. Hon är en väldigt snäll katt, klöser inte, bits inte, hon går hellre undan om det är något hon inte gillar. Hon är också väldígt tillgiven, gillar all uppmärksamhet, kel och älskar att ligga på tidningar och rulla runt i nybäddade lakan. Andra favoriter är att bli borstad, kliad bakom öronen och tugga på krukväxter. Carmen behöver annars ett lugnt hem där hon får mycket tid, hon kan bli rädd när det är stökigt eller människor är för burdusa. Men hon är en fantastisk liten katt som har gett mig mycket glädje.

Vill du ge mysiga Carmen en ny chans till ett kärleksfullt hem som ensamkatt då hon inte gillar andra katter? Kom och besök oss!

Läs också gärna om hur det går till att köpa katt av oss
Carmen 2 Carmen

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen