Meny

Cezar

Har åkt hem

CEZAR är en riktig snygging! Bruntigrerad semilånghår, stora maffiga tassar och världens vackraste gröna ögon. Han beräknas vara född ca mitten-slutet 2004 och är dessutom jättesnäll, gosig, sällskaplig, vill vara med överallt och älskar kokt torsk! Cezar är upphittad i ett sommarstugeområde i Gnesta och är troligen en sommarkatt som lämnats kvar tidigare i höst.

F.d. akutmatter berättar:
Cezar kom till oss mager som en sticka och utsvulten på kärlek, han hade panik över mat och man fick ge honom lite i taget. Han gillade inte att bli lämnad ensam, inte ens ett avstånd på en meter gick han med på och följde en vart man än gick i lägenheten (som inte är särskilt stor). Han sov tätt inpå en på nätterna och ville aldrig sluta gosa.

Nu har han lugnat ner sig och är inte heller stressad över maten, han har lagt på hull och han sover nu helst på golvet på ”sin” pappskiva eller i soffan. Han är lugn och väldigt tillgiven, han älskar att bli buren och kelad med, magen går också bra när han är på det humöret. Han kommer gärna och sover och kelar i knäet på en och vill alltid vara med och lägga sig rakt på mina saker som jag håller på med för att få total uppmärksamhet.
Han är duktig på lådan och skvätter inte en massa sand utanför.

Cezar är verkligen hur mysig som helst och är väldigt orädd av sig för nya människor och oljud som hårtork och liknande. Personen som först hittade honom sa att han helt obekymrat kom fram till henne när hon var ute med sina hundar och är kanske därför hundvan? (Eller så var han bara så glad att han såg en människa att han inte brydde sig...) Han verkar helt ointresserad av att gå ut och sitter aldrig i fönstret och spanar. Allt han vill ha är massa god mat, kel och en varm sovplats!

Vill du ge Cezar den trygghet och kärlek han söker? Kom och besök oss!

Läs också gärna om hur det går till att köpa katt av oss
Cezar 2 Cezar

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen