Meny

Fjunis

Har åkt hem

FJUNIS, en svart liten kille som, tillsammans med sina syskon Snorkfröken och Madicken, Bossen, Bruce och Brasse hade lämnats kvar i en lägenhet då ägaren flyttade. De beräknas vara födda i slutet av juli 2005.

Fjunis och Snorkfröken fick ett nytt hem i slutet av oktober 2005, men i början av januari 2006 kom de tillbaka till oss då nya ägaren tyvärr blev sjuk och inte kunde ta hand om dem längre.

F.d. akuthemmet sa såhär:
En kelgris av stora mått. Lite blyg, men desto mera kurrig då han sätter den sidan till. Han busar ordentligt med de stora katterna och slänger sig gärna in i en brottningsmatch fast han vet att han inte har så mycket att sätta emot, men brottas ska han -- ofta och mycket! En mysmisse som älskar kvällsgoset, då han blir så kurrig att han vill snutta. Och hur gulligt är inte det på en skala????? Man kan vakna mitt i natten av en hysteriskt kurrande Fjunis som är så kelig att lilla nosen är alldeles blöt.

Som alla andra kattungar i vår vård vill Fjunis också ha ett tryggt hem tillsammans med sitt syskon eller annan kul kattkompis -- kanske hemma hos dig? Kom och besök oss!

Läs också gärna om hur det går till att köpa katt av oss
Fjunis 2 Fjunis

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen