Meny

Kelsie

Har åkt hem

KELSIE är en liten rödtigrerad skönhet född i september av *vilda* föräldrar som matats av en vänlig själ. Kelsie finns i ett av våra akuthem tillsammans med syskonen Lucia 2 och Mickis.

Såhär berättar akutmatte:
Kelsie är orange med lite mörkare röda ränder, spinner också ordentligt högt. Kommer fram när hon hör Mickis spinna. En riktig bustjej som hittar på hyss och gärna smiter ut i de andra rummen om hon kan. Hon var den som först knöt kontakt med min ena katt och gillar att ha henne i närheten, även fast hon äter upp deras mat. Om dörren är stängd brukar de ligga på varsin sida av dörren och busa med tassarna på varandra (har ju inga trösklar, handikappanpassat). Det är jättespännande tycker båda.

Kelsie är fortfarande skygg, men kryper upp i knät om man sitter och gosar med Mickis. Hon är en liten retsticka som fortfarande gillar att vara med min egen katt, ibland så närgången att hon får en liten smocka. Hon har också satt skräck i hunden och fräser så fort hon kommer i närheten. Tror att hon, som många röda katter, kommer att ha många egna åsikter om hur saker ska göras. Hon är underbar! Kelsie sover också på bröstet på natten.

Har du plats i ditt hjärta och hem för Kelsie samt ett syskon eller två, alternativt annan snäll kattkompis? Hör av dig till akuthem@hotmail.com!
Kelsie 2 Kelsie

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen