Meny

Leila

Har åkt hem

Denna katt finns i akuthem
LEILA, numera Shasti, är en mycket söt sköldpaddsfröken, född ca 2003. Hon lämnades, i maj 2005, till Bagarmossens Djursjukhus med illa skadad svans och den fick amputeras. Hon är en mycket snäll, kelig och pratsam kisse med världens mjukaste päls.

Leila/Shasti fick ett nytt hem i juli 2007, men när matte utökade sin tvåbenta familj visade det sig tyvärr att en av de nya familjemedlemmarna är kattallergiker (slutet av maj 2007). Leila/Shasti och hennes bästa kompis Anubis måste därför hitta ett nytt hem. Nuvarande ägaren berättar:

Shasti är en vacker sköldpaddstjej född ca 2003 och har tidigare förlorat svansen pga skada, men det stör eller påverkar henne inte det minsta. Hon är jättegosig, nyfiken och social och älskar att vara i centrum och bli klappad, då hon spinner så väggarna skallrar, men hon är mer självständig än Anubis. Hon är lugn och ganska stillsam och favoritsysselsättningen är att äta eller sitta på någon bra utkiksplats, gärna högt upp, och titta på världen. Men ibland ska det förstås jagas och lekas och brottas. När hon sover ger hon ifrån sig otroligt söta och hemtrevliga snarkningar.

Båda katterna är väldigt läraktiga och så väluppfostrade som det går att få en katt. De är jätteduktiga på att bara klösa på klösmöbler och bara äta på krukväxter som är till för dem. De leker och gosar ihop på ett underbart sätt, och håller varandra sällskap när de är ensamma, så de måste få ett nytt hem tillsammans. De skulle troligen komma mycket bra överens både med barn och ytterligare katter. Bättre vänner och familjemedlemmar än dessa två kissar kan man inte få, nuvarande matte hade aldrig släppt dem ifrån sig om det inte varit för svår allergi hos familjemedlem. Den nye ägaren får med klösmöbler, massor av leksaker, transportburar, sovkorgar och minst ett halvårs försäkring för båda katterna. Nuvarande matte ställer också gärna upp som kattvakt om det behövs.

Leila & Anubis åkte till hem nr 2 2007-07-23
Leila 2 Leila

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen