Meny

Lizi

Har åkt hem

LIZI är en mycket söt tjej, vit med gråtigrerade partier och en jättegullig liten brun fläck på hakan. Hon hittades på Hornsgatan och beräknas vara född ca sep-okt 2004. Lizi har varit i akuthem och är inte så glad åt att ha fått flytta till Katthemmet,vilket resulterat i att hon har ett lite varierande humör. I ett vanligt hem fungerar hon dock annorlunda eftersom f.d. akutmatte berättade såhär:

Lizi är en underbar missa. Ett energiknippe med otrolig nyfikenhet! Varje vrå och människa ska undersökas noga, så nya möbler och främmande människor är otroligt spännande och roligt! När hon hör någon utanför dörren galopperar hon fort dit och ska vara först med att hälsa och ta emot.

Bus måste vara det bästa som finns! Bollar, suddgummin, pennor och framförallt en lurvig råtta i gummiband samt en klätterställning! Att leka kurragömma är också en favorit. På balkongen får hon ha sele, det fungerar bra att ta på och av den - även om busen inom henne ibland kommer fram och vill brottas. Lizi är en missa som behöver mycket uppmärksamhet och gillar att vara i centrum. Hon är otroligt busig och livfull, söt och go´!

Vill du ge denna underbara katt-tjej en trygg, stimulerande och kärleksfull tillvaro? Kom och besök oss!
Lizi 2 Lizi

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen