Meny

Manfred

Har åkt hem

MANFRED är en av 4 gullungar födda av mamma Doris 3 i ett av våra akuthem i början av maj 2005. Vid nedkomsten anlände också syskonen Sölve, Agnes och Torsten.

Akutmatte säger såhär om Manfred:
När jag trodde att förlossningen var över, hade bäddat rent och gett Doris mat, kom Manfred lite på sladden, en timma efter Torsten. Manfred skiljer sig utseendemässigt från de andra med sin svarta färg och fluffiga päls. Han kommer förmodligen att bli halv- eller hellånghårig när han blir stor. Han är vit på bröstet, magen, tårna på baktassarna och svanstippen. Och hans svarta färg gör honom något svår att upptäcka ibland, t.ex. i den svarta korgen eller på den svarta smutstvätten... Liksom de andra ungarna leker Manfred gärna med papper. De har fått leka med det sista av en rulle hushållspapper och vid ett tillfälle rullade Manfred in hela sig i rullen. Manfred är den lugnaste av kattungarna, men leker mycket med Sölve.

Kan denna lilla goa kille få ett tryggt hem hos dig, tillsammans med ett syskon eller annan snäll kattkompis? Hör av dig till akuthem@hotmail.com!
Manfred

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen