Meny

Mimer

Har åkt hem

MIMER hittades i en kartong i ett soprum tillsammans med ytterligare 6 st småttingar. Kullen, som beräknas vara födda i mitten av juli 2005, har delats upp på 2 akuthem. Tillsammans med Flisan finns Lurvaz, Flisan och Odde.

Akutmatte berättar:
Mimer; den modigaste av de fyra, ska upptäcka nya saker först. Spinner som en liten jetmotor bara man pratar med honom. Ligger på akutmattes axel eller bröst framför tv:n på kvällen och spinner så att hela akutmatte vibrerar. Ett litet charmtroll som älskar att springa i cirklar och jaga sin egen svans tills han ramlar omkull.

Alla fyra är otroligt söta och busiga. De springer fram och tillbaka i hallen, upp och ner för klätterställningen, jagar bollar och varandra, brottas och gosas. De kör sina intervaller av tokbus och sovstunder. Alla utom Flisan går lätt att plocka upp och pussa på! ;) Matvrak har de också blivit, så det gäller att stå emot när de lägger tiggar-charmen till.

Som alla andra kattungar i vår vård vill Mimer ha ett tryggt hem tillsammans med minst 1 syskon eller annan kul kattkompis -- kanske hemma hos dig? Kom och besök oss!

Läs också gärna om hur det går till att köpa katt av oss
Mimer

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen