Meny

Monchichi

Har åkt hem

MONCHICHI är en underbart söt liten sköldpaddsfröken och kom till oss via Bagarmossens Djursjukhus som hittekatt. Hon beräknas vara född ca början av maj 2005.

Akutmatte berättar såhär:
En fröken som vet vad hon vill, har ett sprudlande humör och leker när, var och hur som helst! Under kvällen/natten sover hon helst tätt intill magen, eller ännu hellre på bröstkorgen. Man hör henne komma trippandes och börjar spinna innan hon ens kommit upp i sängen. Monchichi är van vid att gå i sele och en rackare på att smita när man öppnar ytterdörren, men inte så svår att hinna få tag i. Ett plus i kanten är att hon mycket snabbt har lärt sig att klöspålen är till för klorna, har inte kommit på henne med att klösa någon annanstans. Hon älskar dessutom sin kattlåda med lucka och går där flitigt!

Monchichi är ett riktigt charmtroll som jag tror behöver mycket stimulans, då hon är mycket aktiv, från t ex en väldigt lekfull kattkompis eller flera. Kan du erbjuda den här sötnosen det? Hör av dig till akuthem@hotmail.com så förmedlar vi kontakten med akuthemmet!

Läs också gärna om hur det går till att köpa katt av oss
Monchichi 2 Monchichi

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen