Meny

Nemo

Har åkt hem

NEMO är en jättefin, röd och vit katt-kille som troligtvis är en övergiven sommarkatt. Han kom till ett av våra akuthem då han ihärdigt försökte ta sig in i en familjs stuga. Han beräknas vara ca 1-2 år gammal.

Akutmatte berättar:
När han kom till akutmatte så var han en skygg och rädd liten vilde som tryckte bakom soffan dagtid och ylade vid fönstret nattetid. Men han gjorde snabbt stora framsteg. Nemo vill gosa hela tiden, men är fortfarande rädd för fingrar och kan nafsa eller klösa till ibland. Han har dock totalcharmat akutmatte då han trots sin ängslan söker så mycket kärlek och närhet. Har precis börjat få ett skönt flyt på sitt förut så hackiga spinnande.
På senaste tiden har han skaffat sig en ny trevlig vana -- han har börjat sova i min säng varje natt. Inte hela natten, men vi går och lägger oss ihop och han vill ligga väldigt nära. Han har blivit mer och mer modig och närgången och ligger nu tätt inpå mig i soffan, nästan uppe i min famn, och trampar med sina tassar i sidan på mig. Pockar hela tiden på uppmärksamhet och gos.

Han är världens sötaste som tycker om att leka med vindruvor samt en finurlig liten herre som kan få upp både balkongdörrar och badrumskranar...

Nemo behöver komma till någon med mycket tålamod, tid och kärlek att ge. Han vill även vara utekatt.

Kan du ge Nemo den kärlek han så väl behöver? Skicka din intresseanmälan till akuthem@hotmail.com!
Nemo 2 Nemo

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen