Meny

Odde

Har åkt hem

ODDE hittades i en kartong i ett soprum tillsammans med ytterligare 6 st småttingar. Kullen, som beräknas vara födda i mitten av juli 2005, har delats upp på 2 akuthem. Tillsammans med Odde bor Lurvaz, Mimer och Flisan.

Akutmatte berättar:
Odde är en riktig sötnos som gillar att sova tätt intill sina syskon. Blir svartsjuk om man gosar med någon av de andra och inte honom, då kommer han och tränger sig fram för att visa hur söt han är och gör kullerbyttor över akutmattes fötter. Kommer ofta och stryker sig mot ens fötter och ben.

Alla fyra är otroligt söta och busiga. De springer fram och tillbaka i hallen, upp och ner för klätterställningen, jagar bollar och varandra, brottas och gosas. De kör sina intervaller av tokbus och sovstunder. Alla utom Flisan går lätt att plocka upp och pussa på! ;) Matvrak har de också blivit, så det gäller att stå emot när de lägger tiggar-charmen till.

Som alla andra kattungar i vår vård vill Odde ha ett tryggt hem tillsammans med minst 1 syskon eller annan kul kattkompis -- kanske hemma hos dig? Kom och besök oss!

Läs också gärna om hur det går till att köpa katt av oss
Odde

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen