Meny

Ru

Har åkt hem

RU är en kissarna som dumpades i banankartonger tillsammans med 12 andra katter. En söt liten tjej, gråtigrerad med vitt och lite sköldpaddsinslag, född någon gång 2004.

Akutmatte berättar:
Ru är en nyfiken, pigg och social liten katt. Springer gärna kring fötterna och vill vara med där det händer något. Hon gillar att bli klappad och gosad med och spinner högt. Hon ligger dock inte i knät, men det kommer hon säkert att göra med tiden när hon känner sig trygg med det. Hon sover i sängen ibland eller i soffan på sin favoritplats. På dagarna (när hon inte ligger och sover ) sitter hon gärna i fönstret och tittar ut eller springer omkring och leker. Hon älskar att leka och busa med snören och papperstussar.

Ru är en riktigt nyfiken liten sötnos samtidigt som hon är rädd för nya saker och nya människor. Hon springer och gömmer sig under sängen när det blir för otäckt, men nyfikenheten tar överhanden efter en stund och då vågar hon sig fram igen. Ru är en bestämd katt som vet vad hon vill. Hon vill ha uppmärksamhet på sina egna villkor. Hon är en jättemysig och gullig katt! Ru säljs som ensamkatt då hon verkar vara rädd för andra kissar.

Har du plats för Ru i ditt hem och ditt hjärta? Skicka din intresseanmälan till akuthem@hotmail.com!
Ru

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen