Meny

Snorkfröken

Har åkt hem

SNORKFRÖKEN är en svart-vit sötnos som, tillsammans med sina syskon Madicken och Fjunis, Bossen, Bruce och Brasse hade lämnats kvar i en lägenhet då ägaren flyttade. De beräknas vara födda i slutet av juli 2005.

Snorkfröken fick ett hem tillsammans med Fjunis i slutet av oktober, men dessvärre blev nya ägaren sjuk och de fick komma tillbaka till oss i början av januari 2006.

Såhär sa f.d. akuthemmet om Snorkfröken:
Hon är blyg och försiktig, men oerhört kärleksfull. Hon passar verkligen bland blommorna i fönstret där hon sitter långa stunder och bara filosoferar. Hon älskar sina syskon och har svårt att vara utan dom en längre stund. Kurrar och njuter av mänsklig närhet när man väl lyckats övertyga henne om att man inte alls är farlig... Hon törstar efter närhet och uppvaktar de stora katterna i akuthemmet och kunde hon skulle hon helst sitta på någons rygg och bara vara och kurra.

Som alla andra kattungar i vår vård vill Snorkis ha ett tryggt hem tillsammans med sitt syskon eller annan kul kattkompis -- kanske hemma hos dig? Kom och besök oss!

Läs också gärna om hur det går till att köpa katt av oss
Snorkfröken

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen