Meny

Sölve

Har åkt hem

SÖLVE är en av 4 gullungar födda av mamma Doris 3 i ett av våra akuthem i början av maj 2005. Vid nedkomsten anlände också syskonen Torsten, Agnes och Manfred.

Såhär säger akutmatte:
Sölve kan sammanfattas med orden Störst och Först. Redan tredje dagen hade han gått om storasyster Agnes i vikt och sedan dess har han konstant varit en bra bit större än sina syskon. Han föddes som nummer två i kullen. Han är oftast först med att prova på nya saker, som att äta mat och gå på låda. Han var också den som först utforskade större delar av lägenheten. Han var väldigt husse- och mattekär när han började ta sig utanför korgen, och brukade springa efter en och pipa och kom även om man ropade på honom. Han kan fortfarande sitta och pipa på golvet för att bli upplyft och få vara med, även om syskonen har blivit lite mer spännande. Han är väldigt kelig och tycker om att slicka en i ansiktet. Sölve leker väldigt mycket med Manfred.

Kan du ge denna lilla goa kille ett tryggt hem tillsammans med ett syskon eller annan snäll kattkompis? Hör av dig till akuthem@hotmail.com!
Sölve

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen