Meny

Spock

Har åkt hem

SPOCK och kompisen Speedy hittades strax före årsskiftet 05-06 när de kom tillsammans med en höbal till ett stall på Ekerö. Spock är vackert mörkgrå-smoke och beräknas vara född ca augusti 2005. Spock är lite skygg för beröring, men väldigt snäll, nyfiken och otroligt lekfull. När man väl får klappa honom så har han en jättemjuk och go päls. Killarna fick ett hem tillsammans i februari 2006, men kom tillbaka i slutet av september samma år då nya ägaren skulle flytta ihop med en kattallergiker.

F.d. ägaren sa såhär:
Spock & Speedy är två helt underbara och charmiga kissekatter. Spock är lite lugnare än sin bästis Speedy, men han kan också busa ordentligt när han sätter den sidan till. På nätterna är det autobahn i lägenheten. När jag kommer hem från jobbet och när jag går upp varje morgon så har jag 2 kissar som jag ska hälsa på, klappa och klia bakom örat! Spock är den som är modigast när det kommer nytt folk, medans Speedy försvinner som ett streck.

Båda är fortfarande lite avvaktande ibland, men dom har gjort jättestora framsteg sedan dom flyttade hit. Ge dem den tid de behöver så blir dom dina bästa håriga vänner! Eftersom att dom är bästis och bundis så säljs de tillsammans igen. Alla deras tillhörigheter följer med: klättertorn (golv till tak), sovigloo, kattbädd, leksaker, mat- och vattenskålar och kattlåda. Spock & Speedy är även försäkrade. Jag hoppas verkligen att dom får ett bra hem där dom kan känna sig trygga.

Spock & Speedy åkte till hem nr 2 2007-05-05
Spock 2 Spock

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen