Meny

Torsten

Har åkt hem

TORSTEN är en av 4 gullungar, vita med svarta tecken, födda av mamma Doris 3 i ett av våra akuthem i början av maj 2005. Vid nedkomsten anlände också syskonen Sölve, Agnes och Manfred. Torsten är fantastiskt söt och charmig!

Akutmatte sa såhär:
Torsten föddes som nummer tre. Han fick en lite dålig start i livet i och med en ögoninfektion som slog till strax efter att han öppnat ögonen. Den höll i sig i två veckor och Torsten fick stå ut med att bli tvättad i ögat flera gånger om dagen. Om han pep när man höll på med honom kom Doris alltid och kurrade och undrade vad som hände. Flera gånger hoppade hon även upp och skulle trängas i knät, allt för att vaka över sin lilla son. Nu är Torstens öga hur fint som helst och han har blivit den busigaste av ungarna. Han brukar galoppera fram och tillbaka i vild fart mellan vardagsrummet och sovrummet, och han har blivit väldigt duktig på att hoppa upp i vår säng för att busa med våra fötter... Han är dock fortfarande lite mindre och tunnare än de andra, vilket han har varit i stort sett sedan han föddes. Han kan leka lika duktigt med bollar som sin mamma: en boll i munnen och en som han tassar på, så att ingen annan ska ta dem... Torsten leker mycket med Agnes.

Kan du ge denna lilla goa kille ett tryggt hem tillsammans med ett syskon eller annan snäll kattkompis? Kom och besök oss!

Läs också gärna om hur det går till att köpa katt av oss
Torsten 2 Torsten

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen