Meny

Warren

Har åkt hem

WARREN med syskonen Wanda och Wayne är ytterligare några av de kissar som fångats in i Vårby Gård. En supersöt svart kille, utomhusfödd ca juni 2005 -- således en ungkatt. Aningens skygg, men ursnäll, go och mysig!

F.d. akuthemmet berättar:
Warren en svart vacker Panter. Han var rädd för allt och alla då han kom hit, men i dag är han en busig kelig kurrboll av stora mått. Han älskar att bli kliad på magen, och att hysteriskt busa med sina syskon. Warrens favoritlek är när man jagar hela kullen med klappande händer, då springer dom med krökt hög svans och när vi nått ena sidan av huset så vänder vi och så börjar vi om åt andra hållet. Både plastmatte och kissorna får motion och grannarna ett gott skratt

Warren älskar mat och äter allt. t.o.. ättiksgurka går ner. Speciellt om han får chansen och lyckan att lyckas sno åt sig den från barnens smörgåsar

Kommande hem får en mysig kompis i Warren, han har enormt mycket kärlek att ge bara man ger honom lite tid i början. För skeptisk är han fortfarande mot nya människor, han vill gärna avvakta lite och se vad vi är för några. Dåliga erfarenheter från sitt tidigare liv som utekatt...?

Vill du ge Warren en chans till ett kärleksfullt hem tillsammans med en snäll kattkompis (kanske Jack som han delar bur med och trivs så bra ihop med)? Kom och besök oss!

Läs också gärna om hur det går till att köpa katt av oss
Warren 2 Warren

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen