Meny

Alfredo

Har åkt hem

Denna katt finns på Katthemmet
ALFREDO, Connie och Santino är ytterligare tre katter som bodde under en stuga på Ekerö och blev matade av vänliga människor.

Alfredo är en liten, jättefin kille, svart med några vita strån på bröstet och född ca september 2005. Han är lite rädd och fräsig, men jättesnäll, och om man bara är lugn och mjuk så går det alldeles utmärkt att klappa honom. I början av juni 2006 fick han ett hem tillsammans med Santino, men kom i mitten av augusti samma år tillbaka p.g.a. allergi i familjen. I november 06 fick de än en gång ett nytt hem, men tyvärr kom de tillbaka igen i början av november 2007 p.g.a. tidsbrist.

F.d. akuthemmet sa såhär:
Den första tiden Fredo bodde hos oss såg vi knappt till honom. Han låg och tryckte inne i garderoben och öppnade man den hörde man ett litet fräsljud. Med hjälp av sin kompis Connie och kattmyntegodis vågade han sig fram mer och mer och var till slut ett stående inslag i soffan bredvid de andra katterna. Var man bara lugn och försiktig fick man klappa honom på huvudet. Besynnerligt nog var han ganska feg av sig dagtid, men då akutmatte skulle gå och läsa i sängen på kvällarna kom han springandes för att leka med papper, pennor och fingrar, något som blev en rolig rutin. Fredo är en otroligt vacker kisse som har jättemycket att ge till den som har tålamod och låter honom utvecklas i hans egen takt.

Alfredo och Santino åkte till hem nr 3 2007-12-16
Alfredo 2 Alfredo

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen