Meny

Anders

Har åkt hem

ANDERS är en svartvit kattunge, född ca juli 2005 och full av lek och bus. Anders kommer ifrån Vårby Gård, där han levt utomhus tillsammans med sin syster Madelen och mamma Mariann.

Akutmatte berättar:
Anders är en glad och tillitsfull kattunge som kommer och möter akutmatte vid dörren varje dag. Det Anders gillar bäst är att leka, kela med människor eller snälla katter, äta, och att kliva omkring i akutmattes blomkrukor och tugga på de goda blommorna. Anders är en mycket kattsocial kisse som inte är speciellt förtjust i att sova ensam, utan brukar försöka övertala någon av de andra katterna i akuthemmet att han ska få ligga bredvid – helst ska de tvätta honom också När Anders är leksugen blir han mycket pratsam, och för det mesta är det systern han pratar med eller försöker locka fram. Sedan leks, brottas och jagas det så mattorna far!

Anders skulle nu vilja ha ett hem med snälla människor, roliga leksaker och goda blommor att tugga på. Anders säljs tillsammans med sin syster Madelen.

Kan du ge Anders och Madelen det kärleksfulla hem de så väl förtjänar? Hör av dig till akuthem@hotmail.com så förmedlar vi kontakten med akuthemmet!

Läs också gärna om hur det går till att köpa katt av oss
Anders 2 Anders

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen