Meny

Brianna

Har åkt hem

BRIANNA är en supergullig, liten svart-vit tjej, född ca sensommaren 2005, som hade bosatt sig på en altan i Trångsund där hon i början av april 2006 födde 3 ungar -- Tammi, Frieda och Marissa.

Akutmatte berättar:
Den långa kalla vintern hade gjort den redan väldigt smala kissen ännu magrare, och hon hade lite frostskador på örsnibbarna. Brianna är trots sina fagra ålder en väldigt duktig mamma och har tagit mycket bra hand om sina ungar; ingen fick komma nära hennes lilla borg i en hel veckas tid. Men trots väs och fräs vågade akutmatte klappa henne och det gillade hon mycket, så nu är hennes favoritsysselsättning att stryka sig och gosa mot matte och husse. Hon är en väldigt pratglad tjej och håller gärna långa monologer, speciellt om man jamar tillbaka När hon vill bli klappad brukar hon dessutom sträcka fram sin tass och lägga den på mattes hand och dra den mot sig så att hon vet vad hon ska göra.

Även om hon är såpass tam att hon lägger sig på rygg i ens knä och vill bli klappad på magen är hon fortfarande lite osäker och tar då till en hel del väs och fräs, men hon har aldrig gjort ett utfall eller på något annat sätt varit arg.

Brianna åkte hem 2006-07-28
Brianna

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen