Meny

Carly

Har åkt hem

CARLY och kompisen Charlene är två söta, svarta tjejer födda ca juli 2005. De är utefödda och bodde i ett hål i marken under ett garage vid Norsborgs Centrum. Carly, som förmodligen aldrig haft människokontakt tidigare, har en bit kvar innan hon till fullo litar på oss tvåbenta. Hon är dock snäll och fullt klappbar. Tycker om att leka och jaga små tygråttor.

Carly & Charlene fick ett hem i början av april 2006, men returnerades i oktober då de börjat slarva med lådbesöken. De nya ägarna hade inte brytt sig om att kastrera katterna, vilket med största sannolikhet var orsaken till problemet. Detta är nu åtgärdat och sedan dess har lådbestyren fungerat bra.

Senaste akutmatten berättar:
En rädd tjej som inte tycker om barn (har en son som hon gömmer sig för, han har inte fått komma nära henne). Dagtid gömmer hon sig, men är framme kvällar, nätter och på morgonen. Hon kan komma fram när jag sitter i soffan och då är hon så kelsjuk att hon inte vet var hon ska ta vägen och kan bita till ordentligt i handen eller handleden, tar ett ordentligt tag med hjälp av tassarna. Hennes päls är som ett supermjukt gossedjur. Mat och toalåda är det inga problem med.

Carly & Charlene åkte hem 2007-02-28
Carly 2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen