Meny

Charlene

Har åkt hem

CHARLENE och kompisen Carly är två söta, svarta tjejer födda ca juli 2005. De är utefödda och bodde i ett hål i marken under ett garage vid Norsborgs Centrum. Charlene var från början väldigt rädd och skygg, men blev ganska snart nästan helt tam. Hon är idag lite skrajsen, men väldigt kelig och snäll.

Carly & Charlene fick ett hem i början av april 2006, men returnerades i oktober då de börjat slarva med lådbesöken. De nya ägarna hade inte brytt sig om att kastrera katterna, vilket med största sannolikhet var orsaken till problemet. Detta är nu åtgärdat och sedan dess har lådbestyren fungerat bra.

Senaste akutmatten berättar:
En skygg liten tjej som gärna vill ha mycket kel men på hennes villkor, alltså när det passar henne. Man måste vara försiktig i sina rörelser, men har man väl börjat kela kan hon inte få nog -- tycker mycket om att man klappar på magen. Jag har även fått bära henne om man samtidigt kelar (så jag har nog lurat henne lite ) Hon äter bra och är framme försiktigt när det vankas gosaker, inga problem med lådan efter kastreringen. En härlig tjej.

Carly & Charlene åkte hem 2007-02-28
Charlene 2 Charlene

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen