Meny

Combo

Har åkt hem

COMBO och syskonen Amigo, Smila, Missi och Agaton föddes i början av december 2005 av Mamma Mu. Mamma katt dök upp i dräktigt tillstånd utanför en familjs hus som var vänliga nog att ta in henne eftersom hon inte var märkt och ingen visste var hon hörde hemma. När ungarna var 8 veckor gamla fick kattfamiljen flytta till ett av våra akuthem.

F.d. akutmatte berättar:
Combo är en kille som älskar att både mysa och busa. Det är full fart på honom ett par timmar, sen tar han sig en tupplur för att orka hålla igång ett par timmar igen. Favoritplatsen är på köksbordet, där ligger han och kikar ut genom fönstret. Combo älskar att leka med allt, vare sig det rör på sig eller inte. Bollar och snören är självklara leksaker, men det går också bra att leka med överkastet, pennor, datamusen osv. Särskilt intressant är mattes virkning...

Combo är inte bara en riktig buskatt, utan också en riktig goskatt. Han hoppar upp i knät och lägger sig tillrätta och spinner högt när man klappar honom.
Om nätterna sov alla fem syskon i mattes säng. Det blev lite trångt, men varmt och mysigt!

Kan du ge lilla Combo ett tryggt hem tillsammans med ett syskon eller två, alternativt annan snäll kattkompis? Kom och besök oss!

Läs också gärna om hur det går till att köpa katt av oss
Combo

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen