Meny

Diego

Har åkt hem

DIEGO är en urtjusig kille i rödtigré och vitt, född ca 2004. Han är en snäll, aktiv, nyfiken och lekfull kille som kom till oss från ett dödsbo.

Diego kom till oss i slutet av maj 2006 och fick ett nytt hem den 1 juli. Han är, efter knappt två veckor, tillbaka hos oss då hemmets befintliga katt tydligt visade att den inte uppskattade en så framåt och lekfull kisse som Diego. Han fick än en gång ett nytt hem i slutet av juli, men även här ville inte hemmets befintliga katt ha någon kompis och Diego måste därför hitta ett nytt hem.

De nuvarande ägarna berättar:
Diego är en mycket söt och trevlig kisse som har charmat alla i vårt hushåll. Utom den kanske viktigaste medlemmen, nämligen katten Moses som inte tycker om att få en konkurrent och tyvärr så blir det bara värre och vi kan se att Diego blir nervös och ängslig. Diego får inte gå på lådan i lugn och ro för Moses jagar bort honom, vilket gör Diego nervös och nödig. Moses attackerar honom, och förstår inte att Diego inte vill leka just nu. Diego är överhuvudtaget nervös i närheten av Moses och skulle kanske må bäst av att vara en ensam katt. När Moses lämnar Diego ifred så är han en lekfull och glad katt som gärna sitter i husses knä och tittar på tv. Han leker med snören och med skrammelråttor och kan roa sig själv, om han måste. Han är mycket matglad och sin matskål får han ha ifred och där tillbringar han mycket tid. Han är ännu ganska mager och får flera små portioner över dagen med Hills foder för känsliga magar. Han vill gärna pröva att äta allt annat och han har fått smaka små bitar och allt går ner. Diego hade
en mycket stressig mage de första veckorna här, men det har nästan gått över.

Diego vill ha ett hem utan dumma katter som trakasserar honom, och där det finns bra fönster att titta ut i och människor som leker med snören. Diego har en egen kattlåda och egna matskålar och "mag-foder" som följer med honom när han flyttar. Vi kommer sakna honom mycket.

Diego åkte till sitt nya hem 2006-08-22
Diego 2 Diego

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen