Meny

Dindrane

Har åkt hem

Denna katt finns på Katthemmet
DINDRANE är en ganska liten och väldigt söt sköldpaddstjej, född ca 2003. Hon hade, efter en avhysning, blivit kvarlämnad i ett radhus på Ekerö. Dindrane var i början inte alls bekväm med oss tvåbenta, men gick framåt under sin tid på Katthemmet. Man fick inte direkt klappa henne, men om man lyckades göra det så att hon inte såg ens hand så tyckte hon om det. Hon var också nyfiken och försökte ta kontakt. Efter en tid fick hon flytta till ett akuthem där akutmatte sa såhär:

Dindrane blir mer och mer tam för var dag som går. Hon är nyfiken på allt som händer och vill gärna vara med, men än så länge på avstånd. På dagarna är hon inte så kelig alls, vill inte bli klappad eller gosad med. Tar gärna lite avstånd för att kolla läget först. På nätterna är det helt motsatt, då vill hon gärna vara uppe i sängen och bli klappad. Hon "pratar" högt och ber om lite närhet och kel. Ligger helst och sover med mattes arm tätt intill. Och slutar man klappa så är hon snabbt där med huvudet och vill att man ska fortsätta. Dindrane är en charmig katt som säkert kommer att bli mer tillgiven med tiden i ett hem som har tid för henne. Hon gillar att busa med bollar och klättra i klätterställning. Och att sova och ha det gott precis som alla andra katter.

Dindrane fick ett hem i början av september 2007, men kom i början av december tillbaka p.g.a. allergi i det nya hemmet och visar ganska tydligt att hon inte är speciellt glad över att vara här igen. Dindrane vill ha ett hem som ensamkatt och eftersom hon är lite osäker måste det vara ett lugnt hem med en tålmodig husse och/eller matte som kan ge henne all den kärlek hon så väl förtjänar.

Dindrane åkte till hem nr 2 2008-02-08
Dindrane 2 Dindrane

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen