Meny

Elfride

Har åkt hem

DENNA KATT FANNS PÅ KATTHEMMET
ELFRIDE är ytterligare en av de katter som blev hemlösa när ägaren vräktes från sin bostad på Ekerö hösten 2006. Det visade sig dessutom att hon var dräktig och födde Elvin, Elmo och Elsa-Lill den 3 juli, 2006. Lite försiktig, men jättesöt, snäll och mysig svart-vit kisse med en fantastiskt mjuk päls och tjusiga vita stickelhår mitt i det svarta!

F.d. akutmatte säger såhär:
Elfride är en svart och vit med gulgröna vacka ögon. Hon är mycket förtjust i Snövit 2, och skulle vilja tillbringa all sin tid brevid henne om hon fick. Snövit kan tycka att Elfride är lite för på henne ibland, och då backar Elfride undan lite - men bara tillfälligt! Elfride kommer gärna fram och gosar, men inte i knät utan brevid. Hon är mer försiktig än Snövit. Hon älskar att leka för sig själv och helst med en pälsmus eller ett tjockare snöre. Hennes favoritlek är att gömma alla leksakerna under mattan, och sedan när det är städdags så tar jag fram alla leksaker igen, som snart kommer att befinna sig under mattan igen. Elfride hänger också med ut på en söndagspromenad i sele, men bara om Snövit är med, annars vill hon inte. Hon är matfrisk och blir jätteglad när jag serverar burkmat, då jamar hon mycket och springer runt benen tills tallriken står på golvet. Hon sover helst i fönstret på en varm filt. Elfride säljs tillsammans med kompisen Snövit 2.

Snövit & Elfride fick ett hem 2007-12-05, men kom tillbaka i mitten av september 2008 då ägaren blev vräkt. De blev dock snabbt bokade igen och åkte till hem nr 2 2008-10-04. I mitten av maj 2009 kom de stackars kissarna tillbaka igen, denna gång p.g.a. allergi.

Tjejerna åkte till hem nr 3 2009-10-09
Elfride 2 Elfride

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen